Pages

Jak na patu :)

O víkendu jsem objevila pár blogů několika Finek, které mě naprosto nadchly. Speciálně Jatta, jejíž styl a tvorba je mně nejsypatičtější.(taky má dva nádherné Jack Russel teriéry...milášci. ano, přiznávám, chci dům se zahradou a minimálně jedním psem :) Finština je pro mně španělská vesnice... (hm, jsem docela vtipná... :) ale google translator je fajn věc a výtvory mluví samy za sebe. Nádhera.

Co se mojí "výzkumné činnosti" týče, tak mě potkalo další malé vítězství v ponožkové bitvě. Zvládám třetí způsob pletení ponožkové paty! Ťukáte si na čelo? Cha. Vzhledem ke skutečnosti, že jsem se vloni v červenci naučila plést správně obrace (jak jsem jen mohla přežít s tím, co jsem uměla? kdo mě to sakra naučil?) není zcela zanedbatelné. Malý krůček pro člověka... :)

Pomalu se tedy pouštím do druhé z páru. Pomalu znamená opravdu p o m a l l l u u. Protože zas chodím pravidelně cvičit. A přibrala jsem si k tomu španělštinu. Když už jsem mluvila o té španělské vesnici :) říká se kolik jazyků umíš, tolikrát si člověkem.. a mně bylo trapný používat to ohrané "una cerveza por favor" :)

1 komentář:

  1. Ahoj Kaatja,
    právě jsem si říkala, jestli umíš finsky, ale španělština je taky dobrá :-) A ty briošky vypadají skvěle a chutnaly určitě moc! Hezkého Valentýna, Catja

    OdpovědětVymazat