Pages

BTW

Začala jsem další experiment s háčkem, který by mě měl posunout blíže k háčkovaným šatům.
Nebo přesněji, tunice. Zamilovala do této - ravelry link zde - z japonského časopisu Keito dama. Inspiroval mně hlavně výtvor Lotyšky Kristiny (blog tady)
***
I started (damn) another crochet experiment, which could bring me closer to crocheted dress.
Or or more precisely: tunic. At least i fell in love in this one: ravelry link here from Japanese magazine Keito dama. Inspired mostly by gorgeous work of Latvian girl Kristina (blog here)
For non-ravelries picture of this gorgeous tunic:


Je to asi nejsložitější věc, kterou jsem kdy háčkovala ( v mojí krátké háčkovací historii). do návodu koukám každou řadu i několikrát. Zatím mě to ale baví.
Mimochodem háčkování je skvělé na krácení dlouhé chvíle ve vlaku. A ty překvapené pohledy spolucestujících za to taky stojí :))
***
It´s probably the most complicated thing i have ever crocheted (in my short crochet history). I´m looking in the pattern every row, but so far it´s fun.

4 komentáře:

  1. It's worth to crochet something like this because it looks gorgeous and crochet things wears very well for long period of time.
    Good luck! :)
    Kristina

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš! Tak na toto bych neměla trpělivost. Ale hezké to je, o tom žádná.

    OdpovědětVymazat
  3. @Kristina: thanks, i hope that i won´t lose my effort :). First it was very difficult to follow the pattern.. bag or skirt vere monothematic compared to this. but i like it.
    @ Ada: já myslím, že bys to v pohodě zvládla :) zvládáš hravě krajkové šátky, to už není "župní přebor" ale extraliga :))

    OdpovědětVymazat
  4. :-D Technická proveditelnost by myslím nebyl problém, ale už na sobě začínám pozorovat, že mě (doufám, že je to jen dočasné) přestávají bavit větší projekty. Týká se to i velkých šátků. Ideál je projekt z maximálně 500 metrů příze.

    OdpovědětVymazat