Pages

... jede Zetor

krajkový šátek je výzva. Krásná příze plus krásný vzor,.. po krátkém váhání jsem si vybrala projekt zetor by Jatta. Návod je na blogu zdarma.
Mezi asi třema sty lidmi na ravelry, kteří na projektu pracují jsem našla slečnu, které si zvolila stejnou přízi jako já - Garnstudio - Alpaca, barva 901 šedá.
Ravellerka Neuleterapiaa a její nádherný Zetor:

Alpaka je zapeklitá příze. Moc příjemná, měkká a vyrábí se v opravdu krásných barvách. Způsobí vám jeden problém, a sice ten, že nebudete vědět, kterou si vybrat barvu :))(zapomeňte na jedovaté zelené a růžové typu "lady" nebo "mimino" nebo kýhočerta se ty akrylové šňůrky jmenují) Koupila jsem ji na e-pletení. Balíčku jsem se nemohla dočkat, jak jsem se na ni těšila.

Hned v pátek jsem "nahodila".

2 komentáře:

  1. Alpaca je super, najma ta od drops, jemnucka jedna basen a zaroven nadherne tepla... treba len davat dobry pozor pri prani, lebo lahucko" filcuje", neviem ako sa to spravne povie, anglicky pojem je felt :)

    OdpovědětVymazat
  2. teď jsi mě dostala :) ale filcuje je asi správný výrazl. Jinak Adriko, díky moc za tip, byla jsem při praní superopatrná, a zdá se že se podařilo.

    OdpovědětVymazat